søndag den 22. juli 2012

Am i perfect now?

 

Vi bliver aldrig perfekte, oftest vil vi bare ikke indse det- men hvorfor stræber alle så alligevel efter denne  umulige perfektionisme, som der er komplet umulig at opnå. Ligger det helt simpelt bare til menneskets natur, eller er det noget som er kommet med tiden & hvad kan skyldes at folk er begyndt at gøre alverdens ting, for at være perfekte. Det hele skal være i orden- håret, makeup'en, skoene, tøjet, ansigtet, kroppen,  kuløren- alt! Men vi er vel som vi er og det burde også være godt nok. Dog  prøver stort set alle alligevel at stræbe efter noget, de aldrig nogensinde kan opnå.
"But am I perfect now"  ja- det spørgsmål kan du stille dig selv tit, du kan kigge dig ligeså mange gange inde i spejlet du vil, men dine lidt for "tykke" lår bliver ikke mindre, dine bryster ej større og dit ansigt ikke smukkere som du vil have det- det  må man bare indse, i stedet for skulle man måske til at kigge på andre ting, ting man faktisk er glad for og ikke alle de ting man gerne vil have lavet om- men hvorfor ikke bare være tilfreds med den du er, for som man siger, så er man perfekt som man er- man er ikke en anden, man er sig selv. Og det skulle meget gerne være godt nok. 


"Hvis alle var ens og der ingen forskel er- hvem er du så?"
- Kathrine Edwards.

2 kommentarer:

  1. Vi ER allerede perfekte, som vi er :)

    SvarSlet
  2. Yeps, men tit kommer vi bare til at stræbe efter noget vi ikke er, selvom det vi er allerede er perfekt- og det er en skam :-).

    SvarSlet