onsdag den 28. marts 2012

They are not you


Vi mennesker sammenligner os konstant med andre- det er der bestemt ikke noget nyt i- men hvorfor gør vi det?
Jeg gør det helt bestemt også selv og alt for tit efter min egen mening- men kan vi overhovedet lade være med at føle denne ekstreme bestræbelse efter noget vi ikke er eller noget vi ikke besidder?
Hvorfor er det man skal se ud på en bestemt måde eller agere på en bestemt måde, for at blive accepteret af andre mennesker? Personligt synes jeg bestemt det ville være super skønt, hvis du kunne se ud og være lige som du selv ønskede, uden nogen nødvendigvis synes de kan tillade sig at kommentere det.
Forskellighed er altid blevet opfattet som værne en negativ ting i vores samfund og ærligt talt tror jeg heller aldrig at vi kommer til at forstå denne forskellighed som andre mennesker kan have.
Hvis man aldrig er nysgerrig på andre og ikke kender personen personligt, så er det også svært at acceptere- det er altid let at tage afstand fra noget man synes er underligt og med underligt vil det jo tit være noget der er anderledes fra en selv.
helt personligt tror jeg, at jo mere du hviler i dig selv, desto bedre er du også til at acceptere andres forskellighed.

Inderst inde tror jeg vel også bare altid folk har haft en ekstrem trang til at stræbe efter alt det de ikke har- hvis vi er hvide vil vi være brune og hvis vi er brune vil vi være hvide- kan man aldrig blive tilfreds med det man er? -tror altid der vil være den lille inderlige trang inden i en, om det man ikke kan få.
unge drenge går i den tro, at de skal være top trænede fra top til tå, for at se godt ud, mens piger meget let bliver ekstremt manipulerede over de mange skønheds idealer der svæver over os konstant.
Et eller andet sted bliver man vel bare nød til at acceptere den man er og forsikre sig selv om, at man er sig selv og ikke en anden- Du behøver ikke ligne en du har set i et blad, du behøver ikke have den samme holdning som din far eller være ligeså dygtig i skolen som din søster.
Folk er bare forskellige og det er da bestemt os kun godt- prøv og tænk hvis alle var ens- det ville da være forfærdeligt.


  "Af så kroget et træ, som mennesket er gjort af, kan intet lige skæres

Ingen kommentarer:

Send en kommentar