søndag den 11. marts 2012

KONY 2012

KONY 2012
- it must stop.

Jeg vil råde alle jer derude til at se denne video, der omfatter en mand fra Uganda, ved navn Joseph Kony, der kidnapper, holder børn som sexslaver, tvinger dem ud i alverdens værste ting, får dem til at skyde deres egne forældre, får dem til at massakrerer andres ansigter mm.
Make him famous, and make him stop!
Forstår simpelthen ikke hvorfor noget så forfærdeligt som dette, kan have fundet sted i minimum 20 år, og at der stadigvæk ikke er blevet gjort noget som helst ved det.
Synes det er interessant at kigge på, at en af de eneste grunde til der ikke er nogle lande der har rykket ind og hjulpet, er fordi vi ikke har nogen personlig interesse i landet, synes ærligt talt det er for dårligt ..
Synes det er synd hvis verden skal tage sådan en negativ drejning, at vi kun er interesserede i at hjælpe, hvis det kan have gavn for os selv, og det her burde være blevet stoppet for længst!
Håber folk begynder at tænke mere over tingene, efter de ser den her video, da det helt bestemt er fuldstændig forfærdeligt.  
JOSEPH KONY IS ONE OF THE WORLD’S WORST WAR CRIMINALS

- hvorfor har vi så ikke gjort noget endnu?

Who is he?
JOSEPH KONY IS THE WORLD’S WORST WAR CRIMINAL. IN 1987 HE TOOK OVER LEADERSHIP OF AN EXISTING REBEL GROUP AND RENAMED IT THE LORD’S RESISTANCE ARMY (LRA).
THE LRA HAS EARNED A REPUTATION FOR ITS CRUEL AND BRUTAL TACTICS. WHEN JOSEPH KONY FOUND HIMSELF RUNNING OUT OF FIGHTERS, HE STARTED ABDUCTING CHILDREN TO BE SOLDIERS IN HIS ARMY OR “WIVES” FOR HIS OFFICERS. THE LRA IS ENCOURAGED TO RAPE, MUTILATE, AND KILL CIVILIANS–OFTEN WITH BLUNT WEAPONS.
THE LRA IS NO LONGER ACTIVE IN NORTHERN UGANDA (WHERE IT ORIGINATED) BUT IT CONTINUES ITS CAMPAIGN OF VIOLENCE IN DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO, CENTRAL AFRICAN REPUBLIC, AND SOUTH SUDAN. IN ITS 26-YEAR HISTORY, THE LRA HAS ABDUCTED MORE THAN 30,000 CHILDREN AND DISPLACED AT LEAST 2.1 MILLION PEOPLE.


3 kommentarer:

 1. Da USA sendte tropper til Uganda i den her sags tjeneste, var det også første gang NOGENSINDE, at USA havde hjulpet et andet land uden, at det gavnede dem selv! Det er lige netop en sag og kampagne som denne, der viser hvilken forrykt verden vi lever i!

  SvarSlet
 2. Det er jo forfærdeligt at det foregår og at det ikke er blevet stoppet noget før, hvad er det for en verden vi lever i, der tillader dette??:(
  Har meldt mig som fastlæser, og glæder mig til at læse me her fremover,håber du har lyst til at gøre det samme hos os??:)

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hejsa folkens, mange tak for jeres svar :-)
  Sætter virkelig pris på du er blevet fast læser Bettina, bliver også lige fast læser af din! :-).
  - Kathrine E.

  SvarSlet